Palvelut

Olemme kokonaisvaltaisen viihtymisen ammattilaisia. Palvelemme niin ravintolan ruoka-asiakkaita, janoisia oluen harrastajia, kotikokkeja kuin innokkaita karaokelaulajia.

Pepper on tunnelmallinen ravintola ja baari Nokian, Kangasalan ja Ylöjärven keskustassa. Tervetuloa syömään koko perheen voimalla, istumaan iltaa ystävien kanssa tai tuulettamaan ajatuksia työpäivän lomassa.

Pepper bar & restaurant

PEPPER CATERING

Pepper Catering on uudenlainen ja ketterä pitopalvelu. Haluamme tehdä tarjoilujen tilaamisesta helppoa ja palvella asiakkaan tarpeet täyttävällä tuotteella. Niin palvelumme kuin tuotteemme on välitöntä, tunnistettavaa ja maistuvaa. Herkullinen ruoka on tärkein käyntikorttimme.

PEPPER CATERING

Ravintola Konttori

Konttori on aikuisten ihmisten konstailematon seurustelupaikka. Konttorilla on jatkuvasti tarjolla 19 erilaista hanaolutta, joista 10 vaihtuu ripeään tahtiin. Konttori koostuu kolmesta tunnelmallisesta ravintolahuoneesta ja saunatiloista, jota vuokrataan ryhmille tilauksesta.

Olutravintola Konttori

Konttorin sauna

Konttorin tilaussauna on siellä missä asiakkaatkin. Ehta ravintolasauna n. 12 henkilölle. Pyyhkeet ja pesuaineet sisältyvät vuokraan. Kun ravintolan takaosan kabinetti otetaan käyttöön, miellyttävän epämuodolliset kokoustilat järjestyvätkin jo lähes kolmellekymmenelle.

Konttorin sauna

DJ tai karaoke Popmasterilta

Kaikki Popmasterin paketit sisältävät kuuden tunnin mittaisen DJ- ja/tai karaokekeikan laitteineen. Asiakkaan vastuulle jää vain huolehtia pakettien yhteydessä mainittujen teknisten vaatimusten täyttymisestä.

Kaikki paketit mahdollistavat asiakkaan toimittaman kuvamateriaalin (valokuvat, logot, ym.) esittämisen paketteihin sisältyvillä näytöillä.

POPMASTER

Staffy Henkilöstöpalvelut

Staffy on kotimainen, konstailematon ja värikäs henkilöstöpalvelu. Välitämme työvoimaa muun muassa HoReCa-alalle, viihdepalveluihin sekä toimistoihin ja kauppoihin. Tarjolla on sekä vakituista työtä, keikkatyötä että osa-aikatöitä. Staffyn palveluihin kuuluvat suorarekrytointi, henkilöstövuokraus ja koulutuspalvelut.

staffy.fi