Työntekijälle

Ruokatoiminnan kehityspäällikkö, Restbar Group Oy

Haemme nyt kasvustrategiamme tueksi ruokatrendejä seuraavaa ruokatoiminnan kehityspäällikköä vastaamaan koko Restbar Groupin ruokatoiminnan kehittämisestä. Tulet olemaan osa Restbar Groupin johtoryhmää ja vastaat itsenäisesti sekä nykyisten, että tulevien ruokakonseptien kehittämisestä. Toimit suoraan toimitusjohtajan ja ravintolatoimenjohtajan alaisuudessa. Tulevina vuosina olet myös mukana uusien ravintolakonseptien luomisessa ja uusien ravintoloiden avaamisessa. Tulet johtamaan viiden keittiömestarin ja n. 15-20 kokin tiimiä. Olet myös mukana uusien työtekijöiden rekrytoinneissa. Johdat toimintaa itsenäisesti ja tavoitteellisesti. Mittareinasi tulee olemaan erilaisia myynnin ja katteen tunnuslukuja. Omaat myös hyvät tietotekniset taidot, ja ymmärrät mistä kannattava tulos ravintolatoiminnassa syntyy. Työtä tehdään pääosin Restbar Groupin yksiköissä ympäri Pirkanmaata. Työ on joustavaa ja viihdyt keittiössä kokkitakki päällä. Roolisi keittiössä on kuitenkin enemmän suunnittelemassa, kouluttamassa ja kehittämässä toimintaa ja tuotteita.

Tehtävän vaatimukset

Yli kolmen vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja näyttöjä toiminnan menestyksekkäästä johtamisesta.

Ravintola-alan koulutusta ja esimieskokemusta.

Hyvät tietotekniset taidot, etenkin Office-ohjelmat.

Eduksi luetaan kokemus ketjuympäristöistä ja alan järjestelmistä, mm. Restolution ja Jamix.

Työskentelytapasi on tavoitteellinen, organisointikykyinen ja itseohjautuva.

Olet persoonana sosiaalinen ja omaat hyvät ryhmätyöskentelytaidot. Uskallat tuoda oman näkemyksesi esille, mutta osaat kuunnella myös tiimiäsi.

Seuraat mitä alalla tapahtuu ja olet kiinnostunut uusimmista ruokatrendeistä.

Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen uuden roolin, jossa pääset itsenäisesti kehittämään ruokakonsepteja omalla näkemykselläsi. Saat erityisen tilaisuuden kasvaa omassa roolissasi yhtiön mukana.

Vakaan kasvavan perheyhtiön tuen.

Kilpailukykyisen palkkatason.

Joustavan työajan, johon pystyt itse vaikuttamaan.

Laajat henkilökuntaedut.

Mahdollisuuden puhelin- ja autoetuun.

Työyhteisön, jossa työtä paiskitaan tosissaan muttei totisesti.

 

Kiinnostuitko, innostuitko? Tämä rekrytointi on meille tärkeä ja etenemme haussa nopeasti. Jätä hakemuksesi pian, mutta viimeistään 31.12.2020. Toimita hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry@restbar.fi.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna-Mari Hannula arkisin 9-15, 0407441572 tai hanna-mari.hannula@restbar.fi

 

*********

Voit hakea meille töihin myös alla olevalla lomakkeella tai voit lähettää hakemuksesi CV:llä varustettuna osoitteeseen rekry@restbar.fi

Restbar Group tarjoaa vakituisille työntekijöilleen kattavat henkilökuntaedut yhtiön omissa toimipaikoissa. Henkilökuntaedut ovat voimassa vain henkilökuntakorttia näyttämällä ja ovat aina henkilökohtaisia, mikäli ei toisin mainita.

Pepper Bar & Restaurant
– kaikki tuotteet -50%
– alennuksen saa normaalista hinnasta
– ruokailun yhteydessä henkilökunnan jäsen + neljä seuralaista
– ei voimassa erikoispäivinä

Pepper Catering
– kaikki tuotteet -25%
– omiin tai lähiomaiselle järjestettäviin yksityisjuhliin
– työntekijä itse vastaa tilausjärjestelyistä ja laskutuksesta

Bar & Grill Oliver’s
– kaikki tuotteet -50%
– alennuksen saa normaalista hinnasta
– ruokailun yhteydessä henkilökunnan jäsen + neljä seuralaista
– ei voimassa erikoispäivinä

Olutravintola Konttori
– suurin osa tuotteista -50%
– osa erikoisimmista tuotteista rajattu edun ulkopuolelle
– alennuksen saa normaalista hinnasta

Konttorin sauna:
– saunapaketeista -50% (voimassa su-to)
– viikonlopun (pe-la) saunat neuvoteltavissa tilanteen mukaan antti.hannula@konttori.fi

Popmaster:
– kaikki tuotteet -50%
– omiin tai lähiomaiselle järjestettäviin yksityisjuhliin
– työntekijä itse vastaa tilausjärjestelyistä ja laskutuksesta

Myös toimipaikkakohtaisia alennuksia saattaa esiintyä.