Työntekijälle

Keittiömestari

Pepper Catering hakee KEITTIÖMESTARIA vastaamaan pitokeittiön toiminnasta.
Pepper Catering on voimakkaasti kasvava catering-yritys, jonka toimitilat sijaitsevat Nokialla. Toimintamme taustalla on matalan kynnyksen koko perheen ravintolaketju Pepper Bar & Restaurant, jonka toimipisteet sijaitsevat Ylöjärvellä, Kangasalla ja Nokialla.

Etsimme nyt energistä ja ihmisläheistä esimiestä, joka varmistaa tuotteiden laadun jokaiseen tilaukseen, ja pitää keittiön toiminnan sykkeen tasapainossa. Meillä tekeminen lähtee aina ihmisistä. Toimit siis innostavana esimiehenä, ja johdat keittiötä omalla esimerkilläsi. Toimit myös valmentajan roolissa kouluttaessasi uusia työntekijöitä toimimaan tiimissäsi. Johtaminen meillä on mutkatonta ja suoraa, ja jokaista tekijää kunnioitetaan työssään. Katteet ja kulut eivät ole sinulle vieraita, ja sinulla on ymmärrystä, miten keittiötä ja cateringtoimintaa pitää hallita. Meillä kaikki mestarit ovat myös mukana tiimissä kehittämässä uusia ruokatuotteita.

Keittiömestarin tehtävänä ovat:
• Pitokeittiön toiminnasta vastaaminen
• Tuotteiden laadun ja toimintatapojen toteutumisen varmistaminen keittiössä
• Tilauksien tuloksesta vastaaminen yhdessä myyntitiimin kanssa
• Henkilökunnan resurssointi tavoitteiden mukaan

Toivomme sinulta:
• Aiempaa kokemusta keittiöesimiehen työstä
• Cateringtoiminnan tunteminen on eduksi
• Ihmisläheistä johtamista päämäärätietoisella otteella
• Intohimoa parasta ruokaa kohtaan
• Sitoutuneisuutta päästä tavoitteisiin ja toimeenpanokykyä

Tarjoamme:
• Itsenäisen ja haasteellisen työn
• Vakituisen työsuhteen ja perheyhtiön joustavuuden
• Kilpailukykyisen palkan
• Hyvät henkilökuntaedut, mm. -50% Restbar Groupin omissa ravintoloissa
• Kattavan työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille videona tai paperisena osoitteeseen rekry@restbar.fi tai numeroon 040 5835957. Voit myös täyttää hakemuslomakkeen osoitteessa www.restbar.fi/tyontekijalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Restbar Groupin ruokatoiminnan kehityspäällikkö Jenni Mattsson, p. 040 5835957, jenni.mattsson@restbar.fi.

*****

Somettava keittiömestari

Haemme Tampereen keskustaan avattavaan uuteen ravintolaamme KEITTIÖMESTARIA, joilla tiimin johtamisen lisäksi riittää energiaa jutella myös erilaisiin somekanaviin. Ravintolamme toiminta tulee perustumaan pitkältä nouto- ja kotiinkuljetustilauksiin, joten ensisijaisesti työ on keittiössä, ja kontaktit asiakkaisiin hoidetaan pääasiallisesti netin kautta.
Etsimme nyt uudelle työporukalle ihmisläheistä ja positiivisella luonteella varustettua suunnannäyttäjää, joka varmistaa tuotteiden laadun ja pitää keittiön toiminnan sykkeen tasapainossa. Meillä tekeminen lähtee aina ihmisistä. Toimit siis innostavana esimiehenä, ja johdat ravintolaa omalla esimerkilläsi. Uudessa ravintolassamme toimitaan pienellä tiimillä tehokkaasti, ja joskus puhutaan myös vieraita kieliä. Johtaminen meillä on mutkatonta ja suoraa, ja jokaista tekijää kunnioitetaan työssään. Katteet ja kulut eivät ole sinulle vieraita, ja sinulla on ymmärrystä, miten keittiötä ja ravintolaliiketoimintaa pitää johtaa. Meillä kaikki mestarit ovat myös mukana tiimissä kehittämässä uusia ruokatuotteita listalle.

Keittiömestarin tehtävänä ovat:
• Uuden liiketoiminnan johtaminen.
• Tuotteiden laadun ja toimintatapojen toteutumisen varmistaminen keittiössä.
• Ravintolan tuloksesta vastaaminen.
• Henkilökunnan resurssointi tavoitteiden mukaan.

Toivomme sinulta:
• Aiempaa kokemusta keittiöesimiehen työstä
• Ihmisläheistä johtamista päämäärätietoisella otteella
• Luontevaa viestintää erilaisissa somekanavissa
• Kuvankäsittelytaidot ja video-osaaminen luetaan eduksi
• Intohimoa parasta ruokaa kohtaan
• Sitoutuneisuutta päästä tavoitteisiin ja toimeenpanokykyä

Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen ja perheyhtiön joustavuuden
• Kilpailukykyisen palkan
• Hyvät henkilökuntaedut, mm. -50% Restbar Groupin omissa ravintoloissa
• Kattavan työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille videona tai paperisena osoitteeseen rekry@restbar.fi tai numeroon 040 5835957. Voit myös täyttää hakemuslomakkeen osoitteessa www.restbar.fi/tyontekijalle. Työt alkavat Tampereen keskustassa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.
Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Restbar Groupin ruokatoiminnan kehityspäällikkö Jenni Mattsson, p. 040 5835957, jenni.mattsson@restbar.fi.

*****

Somettava kokki

Haemme Tampereen keskustaan avattavaan uuteen ravintolaamme kokkeja, joilla veitsen ohessa kädessä pysyy myös puhelin. Ravintolamme toiminta tulee perustumaan pitkältä nouto- ja kotiinkuljetustilauksiin, joten kontaktit asiakkaisiin hoidetaan pääasiallisesti somekanavissa.

Etsimme työporukkaamme joustavaa ja huumorintajuista ammattilaista, joka kestää pientä painettakin kiireen tullen. Työtä uudessa ravintolassamme johtaa keittiömestari, jonka paikka on niin ikään avoimena. Tunnetko sinä itsellesi sopivan esimiehen? Kerro siitä meille.

Toivomme sinulta:
• Aiempaa kokemusta kokin työstä
• Luontevaa viestintää erilaisissa somekanavissa
• Kuvankäsittelytaidot ja video-osaaminen luetaan eduksi
• Ammattiylpeyttä ja intohimoa ruuanlaittoa kohtaan
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen ja perheyhtiön joustavuuden
• Kokoaikaisen tai osa-aikaisen työsuhteen oman elämäntilanteesi mukaisesti
• Kilpailukykyisen palkan
• Hyvät henkilökuntaedut, mm. -50% Restbar Groupin omissa ravintoloissa
• Kattavan työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille videona tai paperisena osoitteeseen rekry@restbar.fi tai numeroon 040 5835957. Voit myös täyttää hakemuslomakkeen osoitteessa www.restbar.fi/tyontekijalle. Työt alkavat Tampereen keskustassa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Restbar Groupin ruokatoiminnan kehityspäällikkö Jenni Mattsson, p. 040 5835957, jenni.mattsson@restbar.fi.

*****

Kokki

Haemme reipasotteisia ravintolakokkeja työskentelemään Restbar Groupin ravintoloissa Pirkkalassa, Nokialla, Ylöjärvellä ja Kangasalla. Tulevasta kesästä on tulossa vilkas myös cateringin puolella, joten voit halutessasi tehdä töitä myös keskuskeittiöllämme Nokialla tai catering-keikoilla ympäri Pirkanmaata. Etsimme työporukkaamme joustavaa ja huumorintajuista ammattilaista, joka kestää pientä painettakin kiireen tullen.

Työnantajana olemme saaneet kiitosta ihmisläheisestä ja joustavasta toiminnasta. Yhtiön johto on läsnä arkisessa tekemissä ja pyrimme välttämään turhia muodollisuuksia. Pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan työntekijöiden omat toiveet työvuorosuunnittelussa. Henkilökuntakortillamme tarjoamme omien ravintoloiden palvelut 50 prosentin alennuksella työntekijöillemme ja heidän seurueelle.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@restbar.fi tai täytä hakemuslomake osoitteessa www.restbar.fi/tyontekijalle. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Restbar Groupin ruokatoiminnan kehityspäällikkö Jenni Mattsson, p. 040 5835957, jenni.mattsson@restbar.fi.

*****

Voit hakea meille töihin myös alla olevalla lomakkeella tai voit lähettää hakemuksesi CV:llä varustettuna osoitteeseen rekry@restbar.fi

Restbar Group tarjoaa vakituisille työntekijöilleen kattavat henkilökuntaedut yhtiön omissa toimipaikoissa. Henkilökuntaedut ovat voimassa vain henkilökuntakorttia näyttämällä ja ovat aina henkilökohtaisia, mikäli ei toisin mainita.

Pepper Bar & Restaurant
– kaikki tuotteet -50%
– alennuksen saa normaalista hinnasta
– ei voimassa erikoispäivinä

Pepper Catering
– kaikki tuotteet -25%
– omiin tai lähiomaiselle järjestettäviin yksityisjuhliin
– työntekijä itse vastaa tilausjärjestelyistä ja laskutuksesta

Bar & Grill Oliver’s
– kaikki tuotteet -50%
– alennuksen saa normaalista hinnasta
– ei voimassa erikoispäivinä

Olutravintola Konttori
– suurin osa tuotteista -50%
– osa erikoisimmista tuotteista rajattu edun ulkopuolelle
– alennuksen saa normaalista hinnasta

Konttorin sauna:
– saunapaketeista -50% (voimassa su-to)
– viikonlopun (pe-la) saunat neuvoteltavissa tilanteen mukaan antti.hannula@konttori.fi

Popmaster:
– kaikki tuotteet -50%
– omiin tai lähiomaiselle järjestettäviin yksityisjuhliin
– työntekijä itse vastaa tilausjärjestelyistä ja laskutuksesta

Myös toimipaikkakohtaisia alennuksia saattaa esiintyä.